• Wil je fit

  of

  vet zijn?

 • Wil je vet
  of
  fit zijn?

Heb je overgewicht en weet je niet (meer)hoe en wat je moet eten om af te vallen?

De afgelopen negen jaar heb ik meer dan 1300 mensen succesvol mogen begeleiden in Jitske’s Praktijk met afvallen. Mannen, vrouwen, moeders-dochters, partners, vriendinnen, vrienden, familie, gezinnen, collega’s. In de leeftijd van 18 tot 84 jaar.
Gemiddeld 7-11 kg afvallen in 13 weken. Met normale voeding en zonder honger te lijden: Lekker aardappelen, groente, vlees, pasta, zuivel, kaas, fruit, brood, vet, noten, peulvruchten.

Probleem scenario’s

 •  Je hele leven ben je al in gevecht met je overgewicht.

  Je hebt alle diëten gedaan die er zijn, je zit vast in de vicieuze cirkel van diëten en aankomen. Al die diëten hadden als resultaat  dat je alleen maar zwaarder bent geworden. Je eet zo weinig mogelijk en toch val je niet af!  En daardoor weet je niet meer hoe je moet eten om je gewicht onder controle te krijgen en af te vallen.

 • Opstaan is moeilijk, uit een stoel of je bed, omdat je dikke buik in de weg zit

  Je lichaam werkt niet meer mee, je hebt zoveel overgewicht dat het vet je in de weg zit.  Opstaan gaat moeizaam, je moet ‘liggend in bed” met je lichaam een aanloopje nemen om op te staan en daardoor baal je van jezelf en van je vetkwabben en je dikke lijf. Bij het aantrekken van de sokken en schoenen heb je (bijna) hulp nodig.  Als je de trap oploopt moet je boven aan de trap uithijgen en je hebt gewoon een slechte conditie door al het vet wat je met je meesleept. Als je in de spiegel kijkt walg je van je zelf dat je het niet voor elkaar krijgt om af te vallen.

 •  Vet op de bovenbenen, buikje, lovehandells terwijl je lichaam slank is

  Je wilt daar van verlost worden, maar hoe weinig je ook eet, je krijgt het vet niet weg.

 •  Na de bevalling van je baby, gaan de zwangerschapskilo’s er niet meer af.
  Bettie, 32 jaar

  Acht jaar heb ik aangemodderd om mijn gewicht van voor mijn 3 zwangerschappen weer terug te krijgen. Ik was mijzelf aan het kwellen door zo weinig mogelijk te eten, maar ik viel geen gram af!! Door een collega van mij kwam ik bij Jitske terecht. Ze vertelde mij dat ik meer moest eten en toen vlogen de kilo’s eraf! Ik heb mijn ideale gewicht weer terug en daardoor ben ik zo blij en trots op mijzelf.

 • Iedere dag begin je met nieuwe frisse moed: Je wilt 20 kg afvallen.

 • Je neemt als ontbijt één boterham, lunch één boterham. Vervolgens heb je om 16.00 uur zo’n honger: je neemt je voor om maar één koekje te nemen, maar als je één keer de smaak te pakken hebt, verandert dat ene koekje in een (vr)eetbui. Als je buik weer gevuld is, baal je van jezelf. Morgen ga ik opnieuw beginnen zeg je tegen jezelf….. En zo gaat dat dag in dag uit door.
 • Je hebt diabetes 2 en je gebruikt tabletten.

  Diabetes 2 wordt veroorzaakt door je eetpatroon. Dus als je een goed eetpatroon krijgt en afvalt kun je de diabetes weer kwijt raken

 • Je hebt obesitas en hebt alle diëten gedaan die er bestaan en het lukt je niet om af te vallen.

  Je bent wanhopig! Je wilt een maagband.

 • Je hebt overgewicht en je meent dat het je alleen moet lukken om af te vallen

  maar steeds loop je weer tegen dezelfde problemen aan waarmee je niet uit de voeten kunnen en je vervalt weer in je oude eetpatroon. Dan kan het goed zijn om naar een gewichtsconsulent/deskundige te gaan om dit dik makende patroon te doorbreken.

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief