• # BEDENK hoe je je VOELT
    als het deze keer WEL lukt #

Vergoeding zorgverzekeraars

Vergoedingen door zorgverzekeraars 

Omdat Jitske’s Praktijk is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, betekent dat dat wij verplicht zijn om aan nascholing te doen, waardoor wij altijd onze kennis up-to-date houden.

Door het lidmaatschap van de BGN kunnen de consulten voor een deel of helemaal vergoed worden door de zorgverzekering.
Dit is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent geheel of gedeeltelijk vergoeden uit de Aanvullende verzekering en is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

Meestal komt de vergoeding voor de BGN gewichtsconsulent uit de preventieve cursussen. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen verzekeringspolis. Als uw zorgverzekeraar er niet bijstaat wordt er meestal geen vergoeding gegeven.

U kunt dit natuurlijk navragen bij uw zorgverzekeraar en dan moet u de volgende vraag stellen om misverstanden te voorkomen:

“”””””””” Wordt de BGN gewichtsconsulent vergoed uit mijn aanvullende verzekering?  “””” Niet over diëtiste praten want anders raken ze bij de zorgverzekeraar in de war en krijgt u niet het goede antwoord.

2020 VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAARS 2020 

Vergoeding door zorgverzekeraars 2019

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen verzekeringspolis.

Belangrijk:

  • Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in onderstaand overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar.
  • De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
  • Uw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief