Succes verhalen

Jetty Fokker is nog steeds op gewicht. In 2017 is Jetty met mijn begeleiding 9 kg afvallen. Jetty vertelde mij toen dat er elk jaar wel een kg bij kwam. Ze had geen controle meer over haar gewicht. Daar maakte ze zich wel zorgen om. Ik kwam al snel tot de conclusie dat Jetty gewoon te weinig at en toen ze de juiste aantal kcal. ging eten, die bij haar lichaam pasten, begon het afvallen. Mijn weegschaal gaf toen aan dat ze het lichaam had van een 67 jarige (terwijl ze 52 was). Na 9 kg afgevallen te zijn had ze het lichaam van een 46 jarige!

?

?

?

Corrie Beerda is nog steeds op gewicht.Corrie Beerda nog steeds op gewicht

Corrie kreeg langzaam maar zeker meer vet om de taille en daar was ze niet blij mee. Ze noemde het zelf een zwemband.
Kleding zat niet meer leuk. Ze baalde er echt van. Ze at weinig, had altijd honger en ze sportte veel. En toch viel ze niet af. Ze had haar gewicht niet meer onder controle.

Ze kwam bij mij om advies hoe af te vallen en op gewicht te blijven.
Corrie at veel te weinig. En moest veel meer eten en toen ging ze afvallen. Ze at rond de 1200 kcal. per dag en ze is met 1800-1900 kcal. per dag afgevallen.

Toen ze meer begon te eten, begon ze direct af te vallen. In 12 weken tijd is ze 8.4 kg afgevallen en 11 cm. kwijt in de taille. Ze heeft nu weer een gezonde tailleomtrek. Die was eerst 93 cm. en nu 82 cm.
Corrie heeft haar doel bereikt:  ze is haar zwembandje kwijt.
Een mooi resultaat!

________________________________________________________________________________________

In zak en as zat ze tegenover mij aan mijn bureau.
Inéén gedoken, niet fit, opgeblazen en emotioneel. Bang voor de weegschaal, die had ze maar weggegooid.  Nu 14 weken later zit er een hele andere vrouw tegenover mij. Een stralende vrouw, trots op zichzelf en zelfverzekerd. Vol zelf vertrouwen dat ze haar doel zal bereiken. Ze voelt zich 200% fitter. Heeft bijna geen opvliegers meer en daarom is het niet meer nodig om naar de overgangsconsulent te gaan. Trea heeft ervaren dat ze door suikers en te veel vet eten opvliegers krijgt. Ze had ook ontzettend last van stemmingswisselingen en die zijn ook over.

Trea is dwars door haar angsten heen gegaan. Bang om te eten. Bang voor de weegschaal. Ze heeft een weegschaal gekocht! En 1 x per week gaat ze op de weegschaal. Ze vertelde mij: “Ik begrijp nu wat je bedoelt waarom ik een weegschaal nodig heb”. Anders dacht ik altijd: “Ik voel het wel aan mijn broek als ik ben gegroeid, maar dan zat er soms al 10 kilo’s bij. Als je één keer per week op de weegschaal gaat staan om je gewicht te controleren en ik ben wat gegroeid, dan pak ik het direct aan en dan heb ik het er na een paar dagen weer af.

Na 2 vakanties en diverse verjaardagen en feestjes is Trea in 14 weken tijd 7.6 kg afgevallen en ze is 20 cm kwijt rondom de taille. Een prachtig resultaat! En wat zo mooi is Trea begrijpt hoe het werkt: Afvallen en op gewicht blijven.

Enkele reacties van clienten van afgelopen week:

“Ik ben zo blij dat ik nu onder de 100 kg weeg (99.6 kg) dat geeft zo’n kick!”

“Ik voel me veel fitter. Ik had vaak dat ik me door de dagen heen moest slepen. Dat is nu helemaal over, ik ben nu veel actiever.

“Ik slaap veel beter. Ik val nu direct in slaap in plaats van uren wakker te liggen”

Trijntje is na 8 weken 6,1 kg afgevallen. Haar doel is – 13 kg.
De taille – 13 cm, Navel – 19 cm, heupen – 14 ½ cm.
Kledingmaat 44 en nu maat 40
Sinds haar galblaasverwijdering in 2016 was Trijntje 12 kg gegroeid. En ze had geen idee hoe dat kwam, want ze had niks veranderd aan haar eetpatroon en ook houdt ze niet van snoepen. Het pijnprobleem dat ze voor de operatie had, was veranderd in een diarreeprobleem. En dit beïnvloedde haar leven heel erg. Zodra ze ’s morgens begon te eten, kreeg ze diarree en dat duurde dan de hele ochtend. Dit belemmerde haar leven heel erg. Hierdoor kon ze s ’ochtends geen afspraken maken. Had ze wel een afspraak bijv. vergadering op het werk, dan at ze gewoon niet tot ze weer thuis was.
Acht weken geleden is Trijntje bij Jitske’s Praktijk in De Westereen gestart met Afslanken door te eten®. Ik heb Trijntje nog nooit gezien, we hebben wekelijks telefonisch contact met elkaar en dat gaat erg goed.

De eerste week had ze al niet meer elke dag diarree. En na een aantal weken was de diarree over.
Trijntje is superblij met dit resultaat. Ze vertelde mij afgelopen maandag( tijdens ons wekelijks consult): “Ik heb 2 ½ jaar ellende gehad. Dit afslankprogramma bij jou is het beste cadeautje ooit”.

Ansje – 12 kg, Taille – 15 cm. Navel – 17 cm. Heupen – 11 cm.
Ansje is bij mij gestart met afslanken omdat ze zich fitter wil voelen en ook omdat er diabetes in haar familie voorkomt (en dit is erfelijk). Ansje heeft van alles geprobeerd om af te vallen (van diëten tot shaken) maar tot nu toe is het er steeds weer aangekomen. Maar volgens haar is het de beste manier van afslanken om normaal te eten zoals ze dit hier ervaart bij Jitske’s Praktijk. Inmiddels is ze 12 kg afgevallen en voelt ze zich superfit en blij! En begrijpt ze wat een goed eetpatroon is. Ook heeft ze inzicht gekregen in wat haar valkuilen zijn. Ansje heeft met zichzelf afgesproken dat ze max. 1 kg mag groeien en dat ze deze kg direct gaat aanpakken.

,

,

—————————————————————————————————————————-

Ilona 45 jaar
Het afvallen bij Ilona ging gewoon niet goed, het stagneerde. Ook hield ze zich niet altijd aan het programma, ze at te weinig en deed haar eigen dingen. Een stukje ontbijtkoek nemen ipv een ontbijt met 3 boterhammen. Ook zocht ze de oplossing voor dit probleem buiten zichzelf in meer beweging ook dat werkte niet.

Ik vertelde haar voorzichtig dat dit niet de oplossing was en dat we die ergens anders moesten zoeken. En zo tijdens dit gesprek vertelde ze mij dat ze zich zo alleen voelde en dat ze zichzelf niet lief vond. Ook walgde ze van haar lichaam. Bij verder doorvragen bleken er een aantal stressvolle situaties te zijn geweest. Eentje op de lagere school: De meester had haar onterecht uit de klas gezet en later lachten de andere kinderen haar hierom uit, waardoor ze zich buitengesloten voelde. De tweede stressvolle situatie was op latere leeftijd na het overlijden van haar broer.

We hebben op deze zaken EFT  toegepast. En Ilona merkte al snel de verandering. We hebben 4 sessies gehad. Ze zit nu weer lekker in haar vel. Ze heeft weer interesse in de mensen om haar heen en voelt zich weer betrokken en maakt makkelijk contact. Ze hoort erbij. Ze heeft weer zin om dingen aan te pakken en ze heeft vrede met wat er is gebeurt na het overlijden van haar broer. Ze voelt weer dat ze leeft. Ze heeft zichzelf geaccepteerd zoals ze nu is.
En het afvallen gaat nu ook weer goed. Ze zorgt beter voor zichzelf. Ze doet wat nodig is om af te vallen. En neemt nu wel ontbijt ipv ontbijtkoek.
We hebben nu de oorzaak van haar problemen aan gepakt. Eerder had Ilona hiervoor al therapie gehad, maar daar was ze niks mee opgeschoten. Dat bleef bij praten. (het onkruid werd geknipt).
Nu met EFT hebben we de wortel + het onkruid verwijderd. En daardoor is het voor altijd opgelost.

Patrick, 41 jaar – 12 kg Tailleomtrek – 14 cm was 105 cm is nu 91 cm.
Na mijn diensttijd 10 jaar geleden en stoppen met roken ben ik meer dan 10 kg gegroeid. Ik was zelf aan de slag gegaan met afvallen, maar het afvallen stopte met 3 kg. Meer ging er niet af wat ik ook deed. Dat ik naar Jitske’s Praktijk toe ging was voor mij echt een laatste redmiddel : Als dit niet zou lukken moest ik maar accepteren dat ik een vent ben met overgewicht.
Bij Jitske kwam ik al snel tot de conclusie dat ik te weinig en ongezond at! Nu ben ik 12 kg afgevallen en ik weet nu hoe het moet om af te vallen en op gewicht te blijven. Op zijn tijd een biertje drinken en wat lekkers erbij kan ik gewoon doen. Wat ik vooral bij Jitske heb geleerd is dat ik nu een goed
voedingspatroon in mijn hoofd heb. Omdat ik in de zorg werk heb ik heel onregelmatige diensten en nu weet ik hoe ik hier mee om moet gaan. Ook met feestjes en vakantie houden gaat het goed.
Ik krijg veel complimentjes dat ik er zo goed uit zie. Ik voel me veel fitter en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Vrouw, 48 jaar, – 9 cm. bij taille, – 10 cm bij navel en – 10 cm. bij heupen. – 5.2 kg op de weegschaal
“Waarom leer ik het nooit? Ik was zo goed bezig en dan val ik toch weer terug!” Bóós ben ik dan, bóós omdat ik het niet leer. De waarheid is dat ik altijd terug val in oude patronen. Juist als ik moe ben, veel stress heb, een chronische ziekte erbij hebt, dan ben ik minder alert, minder gemotiveerd en val ik terug in mijn oude patroon. En dat patroon is overleven en mezelf troosten met eten. Soms geloofde ik niet meer in mezelf, was ik het vertrouwen kwijt. Durfde ik niet meer uit angst om te falen, weer falen, weer boos op mezelf. Maar waar een wil is, is een weg!
Na talloze pogingen van shakes, pillen, diëtisten etc. zag ik op facebook de pagina van Jitske’s Praktijk: “ Stoppen met diëten, afslanken door te eten” voorbij komen. Ik heb alles gelezen en toen toch een afspraak gemaakt met Lenie in Hurdegarijp. Het klikte al aan de telefoon dus mijn stap was gezet. Afslanken is vallen en weer opstaan. Opnieuw leren eten, gezond eten, regelmatig eten, regelmatig bewegen. Dit zijn de speerpunten van het “afslanken door te eten” programma. Omdat ik reuma heb en mijn slokdarm is aangetast heb ik veel pijn. Ik ben nu 8 weken bezig en mijn pijn is aanzienlijk minder. Ik heb veel meer energie, ik voel mij stukken beter en ik ben afgevallen! Doordat ik regelmatig eetmomenten heb, heb ik geen honger meer en mijn bloedsuikerspiegel blijft stabiel. Ik wil wel groeien, maar groeien in zelfvertrouwen en afslanken in gewicht. Dat kan ik niet even snel snel doen, dat is een levensstijl, een proces, “ een geloven in mijzelf” proces. En hierbij helpt Lenie mij met hele mooie gesprekken en bemoedigingswoorden. Ik ben er nog lang niet maar samen met Lenie verander ik mijn levensstijl en kom ik op mijn streefgewicht. Is getekend Anoniema.

Hermien, 47 jaar – 8 kg
Geen moment heb ik spijt gehad van de stap om naar de praktijk van Jitske te gaan. In januari had ik het goede en bekende voornemen om maar eens te gaan afvallen in 2014. De afgelopen tien jaren waren er ongemerkt heel wat kilootjes bijgekomen. Tien kilo moest er voor mijn gezondheid toch wel af. Ook had ik een hoog vetpercentage. En ook mijn BMI was te hoog. Ik was eigenlijk erg sceptisch: lijnen was voor mij altijd moeilijk, dat was me nog nooit gelukt, ik praatte er liever niet over, vond bewust omgaan met eten en keuzes maken eerlijk gezegd maar lastig en ongezellig. Ik snoepte veel en had veel problemen met mijn bloedsuikerspiegel. Maar al heel snel, al vanaf het eerste consult, werd ik enthousiast en ging de knop om. Het eetprogramma was prima te doen. Ik had geen honger, en moest in het begin echt m’n best doen om alles op te krijgen. Het dagelijkse menu gaf mij steun en ik vond het heerlijk om met de boodschappenlijst door de winkel te lopen. Even niet meer prakkezeren wat ik elke dag moest eten, en toch iedere dag een gevarieerde en lekkere maaltijd op tafel. Door de goede begeleiding van Jitske werd ik als vanzelf bewuster en kritischer. Ik leerde te kijken naar etiketten en vond het een uitdaging om goed en bewust om te gaan met voeding. Langzaamaan werd mijn bloedsuikerspiegel stabieler, was ik veel minder moe, en ja… ook de kilo’s verdwenen. Aan het eind van het programma was ik acht kilo kwijt, ik voel me veel beter, en ik heb nu een stabiel eetpatroon. Het is erg leerzaam geweest en verrijkend. Ook de overige gezinsleden profiteren ervan mee. Gezonde voeding en bewust eten is voor iedereen goed. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jitske langs te gaan, en kritisch te leren kijken naar alles wat er op een dag naar binnen gaat. En daar hoef je niet minder of onsmakelijker voor te gaan eten. Het is echt niet nodig om op een stressvolle manier jezelf weken lang uit te hongeren –Jitske gaat er op een rustige en ontspannen manier mee om, ook als het even een weekje wat minder gaat.

Hallo mijn naam is Olga 38 jaar en ik bezoek al enige tijd wekelijks Jitske.
Via een vriendin en mijn huisarts ben ik bij Jitske terecht gekomen. Tijdens mijn eerste gesprek met Jitske bleek al gauw dat er meer nodig was dan alleen hulp bij het afvallen.
Ik zat destijds behoorlijk met mezelf in de knoop had geen zelfvertrouwen, was altijd moe, erg kortaf, durfde geen nee te zeggen en was helemaal klaar met alles en iedereen. Mijn man heeft ook de nodige moeite gedaan om mij te motiveren om hulp te zoeken.
Uiteindelijk kwam ik dus bij Jitske terecht. Er volgden wekelijkse gesprekken en ik moet zeggen dat ik nu heel anders in het leven sta dan toen ik 36 weken geleden ben begonnen.
Ik ben 12 kilo lichter en ook mentaal ben ik een stuk beter dan toen ik begon. Ik heb geleerd om dingen waar ik anders heel lang over liep te piekeren eerder los te laten. Ook heb ik geleerd om “NEE” te zeggen of te zeggen hoe IK erover denk (dit deed ik normaal nooit). Een heel belangrijk zinnetje”NOU EN!”, pas ik nu ook regelmatig toe. Dit is voor mij heel belangrijk want zo hou ik mijn eetbuien onder controle.
Kortom ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar Jitske toe te gaan en kan het iedereen aanraden ik wou dat ik het eerder had gedaan.
Groeten Olga

Willy 
Na jaren van getob met mijn gewicht , en het ene dieet na het andere te hebben geprobeerd ,kreeg ik van een vriendin het telefoonnummer van Jitske. Mijn vriendin had met het programma van Jitske haar streefgewicht behaald . Dit gaf mij de moed om contact te zoeken om eindelijk van al die ballast af te komen .
Na een leuk intakegesprek ben ik vol goede moed begonnen , mijn echtgenoot heeft mij hierin aangemoedigd, blij voor mij dat het probleem werd aangepakt .
Nu ben ik met week 11 bezig en ben al 9 kilo afgevallen, eigenlijk zonder noemenswaardige problemen.
Een ander mens zit nu dit berichtje te schrijven , iemand vol zelfvertrouwen en iemand die blij is met zich zelf, te weten dat er wel een methode is om af te vallen en dat je dit ook nog vol kunt houden , nu kan ik eindelijk weer wandelen en andere dingen die inspanning vereisen doen . Een geweldig gevoel! Mijn relatie is stukken beter geworden en, zeker niet onbelangrijk , mijn liefdesleven is weer spannend. Dit allemaal dank zij het afvalprogramma van Jitske , en natuurlijk dank zij mijzelf, je moet het wel doorzetten en gemotiveerd blijven . Een ieder die met gewichtsproblemen worstelt en hiervoor een oplossing zoekt kan ik het programma van Jitske van harte aanbevelen.

Hillie, 32 jaar
Bang om dik te worden. Door mij zelf uit te hongeren dacht ik dat ik niet dik zou worden. Ik at zo weinig mogelijk . Op een keer tijdens mijn werk viel ik er bijna bij neer. Mijn collega werd boos op mij en zei dat ik nu echt dit probleem van mij, dat ik niet durfde te eten, moest aanpakken. Zij heeft mij naar Jitske gestuurd.(haar man liep ook met succes bij Jitske). Ik heb haar advies opgevolgd en met goed resultaat. Mijn doel was om weer een goed eetpatroon te krijgen en eventueel wat af te vallen. Het moest wel wennen om meer te eten, maar na een paar weken lukte het wel om alles op te eten.
Ik voel me nu veel fitter, terwijl ik dacht dat ik geen “klachten” had. Anders was ik ’s avonds na het eten kapot en nu voel ik me gewoon fit. Het valt mijn man ook op dat er weer leven in mij komt.
Ik ben nu niet meer bang om te eten, de cijfers op de weegschaal geven aan dat veel meer eten bij mij werkt. Het is nu een goede gewoonte geworden. Ook nog 4 kg afgevallen en 1 kledingmaat minder.

Beitske, 99 kg, 63 jaar. – 14,2 kg
Jarenlang was ik een lekkere eter, maar vooral een snoeper. En speciaal chocolade had ik een zwak voor. Een hele chocoladeletter op eten of een zak M en M’s draaide ik mijn hand niet voor om. Tot ik bijna 100 kg. was en me hartstikke slecht voelde. Totaal geen conditie meer, futloos en gezondheidsproblemen. Ik zit op volleybal, ik kon amper één rondje lopen zo slecht was mijn conditie (altijd aan het pûsten en hymjen). Op advies van de dokter moest ik afvallen. Ik had al veel goeds over Jitske’s Praktijk gehoord. Jitske gebeld en daar aan de slag gegaan. Ik heb nog nooit iets aan mijn overgewicht gedaan, dus dat moest eerst wel wennen om regelmatig te eten. De eerste weken vond ik het dan ook moeilijk. Jitske heeft mij toen ook extra begeleiding gegeven. Ik eet van Tafeltje dekje en dat is heel goed in te passen. En na 2 weken had ik het al onder de knie. Jitske was verbaasd, dat ik als “analfabeet” op het gebied van voeding, het zo snel oppikte! Nu zijn we 24 weken verder en 14,2 kg is er nu af. Mijn conditie is wel 400% verbeterd. Met volleybal loop ik nu met gemak 4 rondjes. Ik krijg ontzettend veel complimentjes dat is er zo goed uit zie. Ik ben nu 80 kg. Mijn doel is om de 70 kg. te bereiken. Ik ben erg tevreden en ik verwonder mij over mijzelf dat ik het zo goed kan volhouden. En Jitske is daarbij een motiverend stok achter de deu

Anoniem – 12 kg, Taille – 9,5 cm. Navel – 14 cm. Heupen – 13 cm.
Allereerst nog even een bedankje omdat ik erg blij ben dat jullie mij hebben geholpen met jullie programma “stoppen met diëten – afslanken door te eten” jullie voedingsadviezen, vetmeting enz.
Nog steeds word ik iedere week slanker!
Ondertussen weeg ik 78,2 kg. Dus 12 kg minder dan op 26 augustus j.l.
Ook het verliezen van centimeters rond mijn taille, navel en heup, gaat nog steeds door.
Mijn ‘maten’ zijn nu 84,5 / 92 en 102 cm. Bij de start waren ze 104 / 106 en 115 cm.

Jetske 57 jaar start gewicht 98.4 kg

De beste stap die ik heb gemaakt, is te gaan afvallen bij Jitske. Nu 15,4 kg afgevallen. Ik voel me veel fitter en mijn bloeddruk is weer normaal. Alles gaat veel makkelijker met minder gewicht. Ik geloofde er niet in ook al zag ik de bewijzen op de weegschaal! Hoe kun je nu afvallen en meer eten? Mijn valkuil is als ik niet genoeg eet ik niet afval.

Marjan 30 jaar – 15 kg in 14 weken
Toen ik een jaar of 15 jaar was vond mijn moeder mij aan de dikke kant. ik moest maar eens op dieet. Gestart met het 40 punten dieet, viel af maar zodra ik er mee stopte groeide ik weer. Daarna heb ik vele diëten gevolgd. Het enige wat ik niet heb gedaan is shakes.
Maar na elk dieet werd ik alleen maar zwaarder. De laatste keer heb ik Sonja Bakker gedaan, op zich werkte het goed voor mij omdat ik een lijstje had waarop stond wat er gegeten moest worden. Het hele grote nadeel was dat ik echt honger had. Natuurlijk weer gestopt en daarna ben ik zwaarder geworden dan ooit tevoren. Ik was zo klaar met diëten. Maar ik zag nu ook wel weer in dat er weer iets moest gebeuren zo kon ik niet door gaan, zo zwaar was ik. Ik vertel niet hoe zwaar ik ben want daar schaam ik me voor. Ik hoorde positieve verhalen van 2 van mijn tantes, de ene was 34 kg afgevallen en de andere 20 kg afgevallen bij Jitske. Ze vertelden mij dat ze heel veel mochten eten. Ze hadden een lijst waarop stond wat wanneer gegeten moest worden. Ik was om: Jitske gebeld en binnen een paar dagen kon ik daar al terecht. Zeer fijn als je besluit te starten dat dit ook snel gerealiseerd kan worden.
Ik hoef alleen maar te eten en je mag geen honger hebben. Deze manier van afvallen bevalt mij heel goed, want ik mag alles eten, er zijn geen verboden. Als mij iets verboden word wil ik juist datgene eten! Dat gevoel heb ik nu niet meer. Ik moet wel keuzes maken, maar dat is niet erg. En doordat ik genoeg eten binnen krijg heb ik het op de moeilijkere momenten ook stukken gemakkelijker.
Toen ik Sonja Bakker deed trilde ik vaak (te lage bloedsuiker). Nu voel ik mij goed en lekker in mijn vel. “Trillen mag helemaal niet “zegt Jitske “dan moet er gegeten worden”.
Ik ben helemaal tevreden en de weegschaal is tot op heden ook best lief voor mij. Nu ben ik blij als ik op de weegschaal ga staan. De eerste 15 kg zijn er af nu op naar de volgende 15 kg’s.
Andere mensen zien ook aan mij dat ik afval en dat doet mij goed.

Nierstenen door eiwit/proteïne shakes.
Vorige week kwam er een jonge vrouw van 22 jaar op mijn spreekuur. Ze was al sinds haar 12e jaar aan het diëten. Op school werd ze geplaagd omdat ze wat te dik was en toen is het begonnen: HET LIJNEN. Ze ging van het ene dieet naar het andere, maar het werkte allemaal niet. Tot het laatste dieet, een proteïnedieet, bekend van de reclame op de TV. Het werkte geweldig tot ze hevige steken in haar zij kreeg. Zij naar het ziekenhuis voor onderzoek. Diagnose: Nierstenen veroorzaakt door het eiwitdieet. Ook viel het haar in bosjes uit! Ze moest van de arts onmiddellijk stoppen met de proteïne/eiwit shakes en weer gewoon gaan eten. Na 10 jaar van diëten wist ze niet meer wat een “normaal” eetpatroon was en zo is ze via via bij mij terecht gekomen.
Ik heb naar haar voedingspatroon gekeken en dat was karig en naar aanleiding hiervan de kcal. verdubbeld. “Ik heb nog nooit zoveel gegeten” vertelde ze mij vanmiddag, “ik kan het nauwelijks op”. Het resultaat op de weegschaal was 500 gr. minder en ze had al 700 gr. vet verbrand.
Een mooi begin.
Het is wel bekend dat je door veel eiwitten/proteïnen te eten last kunt krijgen van je nieren. “In het ziekenhuis zagen ze dit veel”: aldus de behandelende arts.

Stoppen met diëten® –
afslanken door te eten

Ben je ook al je hele leven aan het lijnen en heb je alle diëten gevolgd die er maar zijn? En ben je alleen maar gegroeid? Ben je er ook zo klaar mee?

Wat wij belangrijk vinden is dat je bij ons op een manier gaat afvallen die helemaal bij je past. En daarvoor geven we jouw veel handvatten. Belangrijk vinden wij ook dat je je lichaam leert kennen, hoeveel je kunt eten om af te vallen en hoeveel je kunt eten om op gewicht te blijven. Ook leer je hoe je een etiket moet lezen. Zodat jij zelf bepaalt of een product goed voor je is. In plaats van dat je afgaat op de kreten die er op verpakkingen staan: “minder suiker”, “bron van vezels”, “30% minder vet” enz. Als je zelf een etiket kunt lezen kan niemand je meer een oor aannaaien. Je leert ook met lastige situaties om te gaan: Zoals uit eten, vakantie, BBQ, feestjes enz.

Afslanken is een proces is je hoofd, het heeft tijd nodig om je voedingspatroon blijvend te veranderen. Ook heeft het tijd nodig om je gedrag te veranderen ten opzichte van eten. Als je al heel lang overgewicht hebt, denk je ook als iemand die overgewicht heeft. Het is nodig dat er een omslag komt in het denken, dat je leert te denken als iemand die slank is. En hier gaan we ook mee aan de slag in Jitske’s Praktijk

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Afslanken

Afvallen met als resultaat op lange termijn een stabiel gewicht ipv jojo-en. Met het afslankabonnement  krijg je een optimale stofwisseling

Lees meer…

Hypnose

Hypnose heeft mij altijd gefascineerd, maar door hypnoseshows op televisie had ik een hele rare indruk van hypnose gekregen.

Lees meer…

Tarieven

Afslanken door te eten werkt met heldere en afgesproken tarieven. Veelal worden deze ook vergoed foor de zorgverzekeraars.

Lees meer…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over ons

Toen ik ongeveer 16 jaar was heb ik mijn eerste dieet gevolgd: In 7 dagen slank. Dat sprak me wel aan zo snel afvallen, ik moest de hele dag kip eten! En ja na een paar dagen was er al 1 kg af! Wat een wonder!

Na een paar dagen ging ik weer gewoon eten want toen was ik wel klaar met kip eten. Ik ging weer gewoon eten en toen zat die kilo er direct weer aan. Ik was teleurgesteld. Toen kwam ik al tot de conclusie dat diëten niet hielp

Lees meer…