Met OldPain2Go kan chronische pijn verwijderd worden

Is er een diagnose gesteld door je arts en heeft hij/zij je geadviseerd of  voorgeschreven om pijnstillers te nemen? Weet je dat pijn niet alleen een maat is voor weefselbeschadiging en dat de meeste pijn verdwijnt voordat je volledig genezen bent? Pijn is een complex proces dat in de hersenen wordt gemaakt om een pijnsignaal te sturen naar het gebied dat aandacht nodig heeft.
Een gecertificeerde OldPain2Go® Practitioner kan je helpen om samen met je te bekijken of die oude pijnsignalen nog steeds wel of niet nuttig zijn. Indien het pijnsignaal  niet meer zo nuttig is dan zal na één behandeling een lager pijnniveau of volledige verwijdering van het oude pijnsignaal bereikt zijn.
OldPain2Go® is gebaseerd op  wetenschappelijke kennis en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Het biedt een veilige en effectieve manier om een beter leven te leiden.

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief