Pijnprobleem werd diarreeprobleem na galblaasoperatie.
Sinds haar galblaasverwijdering in 2016 was Trijntje 12 kg gegroeid. En ze had geen idee hoe dat kwam want ze had niks veranderd aan haar eetpatroon en ook hield ze niet van snoepen. Ze probeerde door te weinig te eten af te vallen, maar dat werkte niet. Het pijnprobleem dat ze voor de galblaasoperatie had, was veranderd in een diarreeprobleem. En dit beïnvloedde haar leven heel erg. Zodra ze ’s morgens begon te eten, kreeg ze diarree en dat duurde dan de hele ochtend.  Hierdoor was ze gedwongen om thuis te blijven en kon ze s ’ochtends geen afspraken maken. Had ze wel een afspraak bijv. vergadering op het werk, dan at ze de hele ochtend niet tot ze weer thuis was.

Acht weken geleden is Trijntje bij Jitske’s Praktijk in De Westereen gestart met het Afslankabonnement. Omdat Trijntje elders in het land woont, hebben we wekelijks telefonisch contact met elkaar. Na de start van het programma had ze na de eerste week al niet meer elke dag diarree. En na een aantal weken was de diarree over. Ook ontdekte ze dat ze altijd veel te weinig had gegeten.

Trijntje is superblij met dit resultaat.  Ze vertelde mij afgelopen maandag( tijdens ons wekelijks consult): “Ik heb 2 ½ jaar ellende gehad. Dit afslankprogramma bij jou is het beste cadeautje ooit”.

Trijntje is na 8 weken 6,1 kg afgevallen. Haar doel is om 13 kg af te vallen.
De taille – 13 cm, Navel – 19 cm, heupen – 14 ½ cm.
Kledingmaat was 44 en nu maat 40