• Alleen jij kunt de knop omzetten

Ik ben Lenie Leegstra
gewichtsconsulent en stresscounselor

Lieve allemaal,
Graag wil ik iedereen op de hoogte stellen dat ik per 31 december 2019 stop met mijn praktijk in Hurdegaryp.
Na 5 jaar succesvol hele lieve mensen te hebben begeleid met afslanken heb ik, na lang wikken en wegen, het besluit genomen om te stoppen met mijn werk als Gewichtsconsulent.
Nu ik dit aan het schrijven ben word ik er toch weer emotioneel van. Het was voor mij een hele moeilijke beslissing, omdat ik dit werk met hart en ziel heb gedaan en nog doe. Blijde, verdrietige en moeilijke momenten hebben mijn cliënten met mij gedeeld.
De reden dat ik ga stoppen is dat ik als ondernemer dagelijks met mijn zaak bezig ben en het voelt voor mij dat ik nooit echt vrij ben. Ook is administratie en boekhouding niet echt mijn ding (ik ben een echte doener, maar ook een mensenmens).
Aangezien wij,  Marco(mijn man) en ik,  een groot gezin hebben met 4 lieve kinderen, kies ik er bewust voor om meer tijd in ons gezin te steken. Het voelt voor mij dan ook beter om in loondienst te gaan werken, want dan ben ik vrij als mijn werk er op zit. Graag wil ik jullie, mijn cliënten, bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben/hadden. Ook bedank ik mijn schoonmoeder Jitske voor de goede samenwerking van de afgelopen 5 jaar.

Ik hoop op jullie begrip.

Heel veel liefs,

Lenie Leegstra

Getrouwd met de oudste zoon (Marco) van Jitske, dus Jitske is mijn schoonmoeder. Wij hebben vier kinderen. Ik hou van bewegen: fietsen, wandelen, joggen en schaatsen op natuurijs!
Tijdens mijn opleiding gewichtsconsulent heb ik stage gelopen bij Jitske en daarna heb ik 2 jaar bij Jitske in de Praktijk gewerkt en nu heb ik mijn eigen praktijk op de Reidroas 2 in Hurdegaryp.

Ik heb jaren met overgewicht gekampt.

Vroeger in mijn pubertijd is dit al misgegaan. Dat dierbare mensen om mij heef tegen mij zeiden, dat ik wel wat aan mijn gewicht moest doen (achteraf bekeken was ik gewoon stevig gebouwd) en niet te zwaar.
En toen begon de ellende van het diëten en zo ging ik van het brood dieet naar het 40 puntendieet…..

40 puntendieet en op latere leeftijd deed Sonja Bakker ook nog mee.

Tijdens het diëten viel ik natuurlijk wel af, maar dit was maar voor zeer korte duur. Vervolgens werd ik na elk dieet dikker en dikker dan ooit te voren.
Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige en weet ik hoe het werkt, hoe ik af kan vallen, maar wat nog belangrijker is dat ik weet hoe ik op gewicht moet blijven:

Vooral normaal blijven eten en lekker volgens de schijf van vijf!

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en dat mensen weer lekker fit worden door gezonde voeding.
Lange tijd had ik een haat/lief verhouding met eten, maar nu is eten weer mijn vriend geworden. Ik was, zo als veel mensen, bang om brood te eten. En nu weet ik dat je normaal brood kunt eten en ook nog afvallen. Dit wil ik graag iedereen meegeven!

2015 Gewichtsconsulent (diploma) Sonnevelt Opleidingen

2016 Stresscounselor (diploma)  Sonnevelt Opleidingen

2018 Nascholing Vrouwen en Hormoonhuishouding bij  A-Plus opleidingen

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Maak een afspraak met Jitske

Selecteer uw vestiging:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief