• de hypnotische
  maagverkleining

Een effectief afslanksysteem dat niet gebaseerd is op het uithongeren van je lichaam,

het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciaal dieet. Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose is het nu mogelijkom met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.
Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Dieet

Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel jij je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en beroofd? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.

Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Misschien herken je het wel het jo-jo effect.
Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkeld hebben.

Met een hypnose sessie zorg ik ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.
Misschien vraag je je af of je de virtuele maagband kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten.

Wat zijn de voordelen van dit programma

Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!
In de praktijk, met een “échte” operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!  En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken ?

Hoe ziet het programma eruit

Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

 • Sabotage stoppen
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen
 • Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Want…… ‘GELUK ZIT IN JOU’ en dat ga je weer voelen ook!

De virtuele Maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan?

        Maak nu een afspraak voor het  gratis 1e consult 

Kosten voor 5 sessies  € 599,00

1e sessie:  intake en installatie maagband

2e sessie:  na 2 weken

3e sessie: na 4 weken

4e sessie: na 4 weken

5e sessie: in overleg,

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief