• De 8 stappen om op gewicht te blijven

Als je éénmaal je ideale gewicht hebt bereikt, dan komt de volgende uitdaging. Hoe blijf je op gewicht?

Bij de meeste mensen is het zo als ze bij mij in de Praktijk komen om af te slanken hebben ze alle diëten gevolgd die er bestaan. Hun hele leven staat in het teken van diëten. Afvallen en weer aankomen, afvallen en weer aankomen. Steeds weer val je af en wordt het ideale gewicht bereikt……EN DAN GEBEURT het….. je valt weer terug in je oude patroon…….

Gedrag van mensen met overgewicht:
Het onderbewustzijn van mensen met overgewicht is erop ingesteld om overgewicht te hebben. en te krijgen. Dat is voor het lichaam en het onderbewustzijn een normale situatie. Ze hebben zichzelf zo geprogrammeerd dat het overgewicht steeds weer terug komt.  Mensen die overgewicht hebben, hebben gedachten die hun aanzetten tot eten en vergeten wat ze werkelijk willen: “Slank blijven”. En elke keer zeggen ze tegen zichzelf: “En deze keer gaat het me wel lukken. Morgen ga ik beginnen. Vaak hebben mensen met overgewicht  een speciale haat/liefde verhouding met de weegschaal. Elke dag op de weegschaal, of als men teveel is gegroeid wordt de weegschaal verstopt.

Gedrag van mensen die slank zijn:
Slanke mensen hebben zich zelf zo geprogrammeerd dat ze slank blijven. Hun onderbewustzijn en hun lichaam is ingesteld  op een slank lijf. Slanke mensen hebben gedachten die ervoor zorgen dat ze op gewicht blijven.

Wat leer je tijdens de cursus: “Hoe blijf ik op gewicht?”.
Je leert 7 sleutels om op gewicht te blijven. En wanneer je deze sleutels begrijpt,  komt er een verandering in je denken: je gaat leren denken als iemand die slank is.

  1.  Leer te denken als iemand die slank is
  2.  Hoeveel mag ik van mij zelf groeien?
  3.  Je moet een doel hebben
  4.  Gedachten die dik maken en gedachten die slank maken
  5.  Woensdag is weegdag
  6.  Dik makende- en slank makende omgeving
  7.  Je houden aan je eigen richtlijnen
  8.  Pak je valkuilen aan

Hoe ziet de cursus eruit en wat zijn de kosten?

6 consulten à 60 min.  (totaal 360 min.)
Soms kan een consult langer of korter duren.
Dit wordt dan met het totaal aantal minuten  verrekend.

Prijs € 349,00 (zie ook de vergoeding van de zorgverzekeraar).

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief