• EFT
  Emotional Freedom Techniques

EFT Emotional Freedom Techniques

De Emotional Freedom Techniques is een makkelijke methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

EFT meridiaan uiteinden

EFT tappunten

Nu ook EFT in De Westereen. Wat is EFT?

EFT is een beproefde en effectieve methode waardoor je de emoties en gebeurtenissen verwerkt die storingen veroorzaken in het energiesysteem van je lichaam. In EFT werk je met de uiteinden van de meridianen. Je tapt op de uiteinden van de meridianen. De werking van EFT is wetenschappelijk aangetoond. EFT werkt bij verslavingen, angsten en fobieën, onverwerkte emoties, lichamelijke klachten, psychosomatische klachten.

Wanneer EFT gebruiken?

 1. Je hebt het gevoel dat je vastzit
 2. Je bent onrustig of gestrest
 3. Je voelt je triest
 4. Je bent angstig
 5. Je wilt afvallen, stoppen met roken enz
 6. Je bent boos over dingen die in het verleden zijn gebeurd
 7.  Je hebt last van faalangst
 8.  Je hebt last van een minderwaardigheidsgevoel
 9.  Kortom bij alle gevoelens en emoties kun je EFT inzetten
 10.  Fysieke klachten
 11.  Verslavingen
 12.  Remmingen

Voor wie is EFT geschikt?

EFT kan gebruikt worden bij volwassenen en kinderen.  Omdat EFT zo simpel is werkt het snel. Het is een pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

Succesverhalen

Ilona 45 jaar, “Ogenschijnlijk niks voorstellende voorvallen, maar wel met grote gevolgen. Ik wist niet dat deze situaties zo’n grote invloed hadden op mijn leven”.
Het afvallen bij Ilona ging gewoon niet goed, het stagneerde. Ook hield ze zich niet altijd aan het programma, ze at te weinig en deed haar eigen dingen. Een stukje ontbijtkoek nemen ipv een ontbijt met 3 boterhammen. Ook zocht ze de oplossing voor dit probleem buiten zichzelf in meer beweging ook dat werkte niet.
Ik vertelde haar voorzichtig dat dit niet de oplossing was en dat we die ergens anders moesten zoeken. En zo tijdens dit gesprek vertelde ze mij dat ze zich zo alleen voelde en dat ze zichzelf niet lief vond. Ook walgde ze van haar lichaam. Bij verder doorvragen bleken er een aantal stressvolle situaties te zijn geweest.
Eentje op de lagere school: De meester had haar onterecht uit de klas gezet en later lachten de andere kinderen haar hierom uit en werd ze ermee geplaagd, waardoor ze zich buitengesloten voelde.
De tweede stressvolle situatie was op latere leeftijd na het overlijden van haar broer.
We hebben op beide problemen EFT toegepast. En Ilona merkte al snel de verandering. We hebben 4 sessies gehad. Ze zit nu weer lekker in haar vel. Ze heeft weer interesse in de mensen om haar heen en voelt zich weer betrokken en maakt makkelijk contact. Ze hoort erbij. Ze heeft weer zin om dingen aan te pakken en ze heeft vrede met wat er is gebeurt na het overlijden van haar broer. Ze voelt weer dat ze leeft. Ze heeft zichzelf geaccepteerd zoals ze nu is.
En het afvallen gaat nu ook weer goed. Ze zorgt beter voor zichzelf. Ze doet wat nodig is om af te vallen. En neemt nu wel ontbijt ipv ontbijtkoek.
We hebben nu de oorzaak van haar problemen aan gepakt. Eerder had Ilona hiervoor al therapie gehad, maar daar was ze niks mee opgeschoten. Dat bleef bij praten. (het onkruid werd geknipt).
Nu met EFT hebben we de wortel + het onkruid verwijderd. En daardoor is het voor altijd opgelost.

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief