• Bevrijd jezelf van je valkuilen

Coaching en Energy Healing

Wat doe ik als coach/healer?
Ik stimuleer je en begeleid je op een positieve manier om je doel te behalen.

Doelen kunnen zijn:
Ik wil weer lekker in mijn vel zitten, met een lichaam dat bij mij past.
In mijn familie zit suikerziekte. Ik wil voorkomen dat ik dit ook krijg.
ik wil leren beter een gesprek te voeren.
Ik heb stress door mijn werk. Hoe kan ik daar mee omgaan?

Als coach luister ik aandachtig naar je verhaal en gaat samen met jou op zoek naar een antwoord op jouw vraag. Het is meer dan een goed gesprek. Ik heb naast een luisterend oor ook specifieke therapeutische methodes  en vaardigheden om je te helpen met het verwerken van emoties, duidelijkheid te geven en je helpen om te gaan met je gevoel.  Energetische blokkades kunnen opgeruimd worden. Ik help je om jezelf te worden, zodat je weer lekker in je vel zit.

Je kunt mij zien als bijv. een timmerman. Een timmerman heeft veel gereedschap in zijn gereedschapskist. Want voor de ene klus is dit gereedschap nodig en voor een andere klus weer een ander gereedschap. Hij kijkt per klus wat er nodig is.
En zo werk ik ook. Ik kijk wat er nodig is om jouw probleem op een prettige en snelle manier op te lossen. Daarvoor heb ik verschillende, snelwerkende technieken in mijn gereedschapskist:
1. Energy Healing
2. EFT
3. EMDR
4. Hypnose en NLP
5. Gesprekstechniek

1e consult gratis

We gaan kijken voor welk probleem jij een oplossing wilt en dan ga ik uitleggen hoe mijn manier van werken is.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief